Battlefield 3 er et Første-Persons-Skytespill utviklet av EA Digital Illusions CE (DICE) og produsert av EA. Spillet er en direkte oppfølger til Battlefield 2 (2005) og er den ellevte utgaven i Battlefield serien.


Året er 2014 og Staff Sergeant Henry "Black" Blackburn leder et team på fem stk som har i oppdrag og få tak og bringe trygt tilbake en amrikansk tropp som muligens etterforsker en muligheten for IED (improvies explosive device). Les mer på: http://en.wikipedia.org/wiki/Battlefield_3 under plot.
Handlingen foregår ikke i andre medier, handlingen foregår jo tross alt i 2014.Det har blitt solgt mest til unge. Unge gutter er nok de som spiller mest. Mellom 10 og helt opp til 30 tenker jeg.
Spillet vil å det til å virke som at spilleren er i en ekte krogssone. Det er god grafikk og mange detaljer, lyden er også 'identisk'. De bruker mange lydeffekter.
Interaktivitet er det lite av. De er i militæret og får ordrer som de skal følge. Det er ganske lett å sette seg inn i, måten man ser rundt seg i spillet og måten man beveger seg er veldig 'naturlig'.


Spilleren har ikke mye innflytelse på fremdriften. Valgmulighetene som er; er at man kan velge våpen og hva slags 'tittel' man har, og om man vil ha kjøretøy eller ikke. Ellers går historien sånn den skal. Ikke veldig stor grad av interaksjon.

Det som gjør spillet spennende er at man har fiender som skyter, man kan liksom dø uansett. Man skyter jo også folk og dreper dem, det er nok noe av 'moroa' for de som syns det er gøy og som gjør det noe avhengighetsskapende. Og folk liker å føle sukse, sånn er jo mennesker satt sammen. Og jo fler av fienden man skyter og dreper jo fler poeng får man. Og jo fler poeng, jo høyere level, da får man også tilgang til flere våpen etterhvert. Man får også utdelt medaljer og sånn.


Spillet er morsomst og spille da man spiller online multiplayer. Man er kobla til internet og spiller sammen med andre som spiller via internett.

Selv liker jeg spillet veldig godt. Jeg bruker det mer som en måte å få ut sinne på enn å spille for å ha det gøy. Men jeg synes det er et veldig bra spill!


http://www.vgtv.no/#!id=46272

http://en.wikipedia.org/wiki/Battlefield_3