playingwithfire.jpgPlaying with fire 2 er et gratis flash-spill som kan minne om det kjente "Bomberman"-spillet. Det er et relativt strategisk spill, og det går ut på å bombe/drepe motspillere. Du kan selv velge mellom 1 og 2 player, hvilken level du vil spille på og hvor mange motspillere du ønsker.

Spillet foregår i 2D og det er ikke et spill der man kommer seg videre til flere "verdener" for eksempel. Man kan velge mellom fire leveler, uavhegig om du har "rundet" de andre levelene. Du kan også velge om du vil ha med musikk og lydeffekter. Musikken er bare en enkel melodi, som du går fort lei, fordi det spilles den samme hele tiden. Lydeffektene er at du hører f.eks da en bombe sprenger eller du kommer til en av de blå bonus-feltene.

De blå bonus-feltene er logisk nok, små hjelpemidler/bonuser som gir deg fordeler med spillet. Dette kan være å få flere bomber slik at du kan legge flere bomber samtidig (i utgangspunktet er det bare én), man kan løpe raskere, kaste og sparke vekk bomber samt å få sterkere bomber.Spillet er avhengighetsskapende fordi det oppstår en type konkuranseinnstingt som gjør at man vil ta hevn eller ha noe å bryne seg på, en slags utfordring. Det som gjør at spilleren vil fortsette er vel å kunne vise at man er "god" ved å kunne vinne spillet.
playing-with-fire-2.gif


Jeg syntes spillet er helt greit. Det er en fin avkobling og det er lett å forstå og enkelt å spille. Jeg liker den friheten med at man kan velge så mye selv, hvor mange spillere og hvilken level osv. uten at du trenger å ha fullført de tidligere for å komme til en høyrere level.


pwf2_screen2.jpg
Kilder:
http://www.rollypoint.com/preview-game/17526/playing-with-fire-2.html

http://www.2games.com/game/skill/183/Playing-With-Fire-2.htm

http://download.chip.eu/en/Playing-with-Fire_148835.html


http://www.color-games.com/game/playing-with-fire-2.html