Personen bak er Martin Handford og der er også han som har animert dette. Dette ble først lansert som en bok i 1987, og ikke digitalt før 28. Februar 2011. Boka Where’s Wally in Hollywood ble gitt ut i november 1993.

Det spillet går ut på er å lete seg frem i store folkemasser for å finne Willy og vennene Wizard Whitebeard, Wenda, Woof, og Odlaw. Når man har funnet Willy, Wizard Whitebeard og Wenda går spillet over i å finne detaljer. De tingene man skal finne kan være stoler, personer og lignene. Det finnes 12 scener, og alle er ulike. Det går i forskjellige vansklighetsgrader, og den siste er vanskeligst. Der skal du finne Willy i en verden med bare Willyer.

Spillets målgruppe vil jeg si er barn. Jeg er selv 16 år og syns spillet er kjempekult. Men det er jo i hovedsak et spill for de under 12-13 år. Det er et veldig enkelt spill, og du trenger bare øyne og hender for å spille det. Det er fullt mulig å zoome slik at det skal bli lettere å finne tingene. Spillet er derfor lett å sette seg inn i og man blir fort avhengi fordi man blir spent på å se hvordan neste bane er, og selv blir jeg gira av å ikke finne det jeg leter etter. Fargekombinasjonene kan være litt vankelige, og er du fargeblid vil ikke dette være spillet for deg.

Måten du kommer inn i spillet på er ved å lete deg frem til alle de rette objektene ved å zoome og trykke. Men om du trykker feil 4 ganger etter hverandre blir du straffet med 10 sekunders pause, da kan du ikke trykke på noe som helst. Dette vil da gjøre at du mister en av stjernene som du får ved å finne en gjenstand.

Grunnen til at jeg ikke klarer å slutte å spille dette spillet er fordi le Lene er så morsomme, og når man har klart å finne alle får man en god følelse og den følelsen gjør at jeg vil fortsette å spille. Det er også lysten etter å se neste level som kan være tilstede.

Så langt har jeg ikke funnet en aktuell side hvor man kan diskutere spillet i et forum. Det er ikke så seriøst når dette spillet er beregnet for barn. Men for at barn skal formidle sine meninger og samtidig dele de med andre burde det absolutt finnes et forum for dette spillet, slik det gjør for alle andre spill.

Tatt alt i sammenfatning syns jeg dette er et supert spill! Det kan gi hurtig Hurtighets trening for barnene ved at man må "stresse" litt for å finne alle detaljene. Det eneste som kunne vært bedre med spillet var at det kunne vært et forum. Ofte kan det være greit å høre andres tips og triks. Men det er fint fordi det er et lett forståelig spill og hvem som helst klarer å forstå det. Jeg gav iPoden til farmoren min, og hun tok det med en gang. Det handler bare om å være hurtig nok så du får nok stjerner for å komme til neste level!